Om jouw leven tot een succes te brengen mag je soms sleutelen aan jezelf.
Vaak is het lastig om zelf te kunnen spiegelen en je blokkades te herkennen.

Ik help je graag deze blokkades te herkennen, in kaart te brengen en op te heffen.  Met als resultaat hierdoor een nieuwe levensstijl te vinden die jou succesvoller en gelukkiger maakt.

Hoe kom ik als mens in balans?

Verander je gedachten  =   Verander je leven

BEWUSTZIJNSMANAGEMENT

Heb jij wel eens spijt van je gedrag? Zou jij graag van een nare gewoonte af willen? Dan is bewustzijnsmanagement de oplossing voor jou. Ik ga met jou aan de slag om jouw gedachten meer onder controle te krijgen, zodat je bewustere keuzes leert maken.

“Wanneer je focust op de barrières verdwijnt je doel; wanneer je blijft focussen op je doel verdwijnen de barrières.” (Napoleon Hill)

DOELMANAGEMENT

In het leven lopen wij mensen regelmatig vast in verschillende situaties, waar we het vaak even niet meer zien zitten, omdat wij ons teveel focussen op de problemen. Wil je carrière maken, maar lukt het niet? Heb je last van blokkades in je leven?  Ik ga je helpen om deze sleur te doorbreken om zo weer jouw levensdoelen helder te krijgen.

 Stap uit je comfortzone om jezelf naar een hoger niveau te tillen

PERSOONLIJKE ONTWIKKELMANAGEMENT

Loopt jouw leven al redelijk op rolletjes, maar wil je graag wat meer waarde toevoegen aan wat je al hebt? Ik ga je helpen bij de volgende levensvragen; Waar word ik gelukkiger van? Vraag jij jezelf wel eens af: welke potenties schuilen er in mij? Wat wil ik echt? Hoe krijg ik helderheid in mijn leven hierover

Emoties laat je toe

EMOTIEMANAGEMENT

  

Heb jij last van paniekaanvallen, angstaanvallen of fobieën? Met hyperventilatie? Ik weet als ervaringsdeskundige hoe het is om beperkingen te ervaren in het leven (straatvrees/claustofobie). Blijf niet met die paniekaanvallen of angsten zitten.  Voel jij iedere keer weer opnieuw de druk? De druk op jouw leven, misschien om te presteren of om aan je eigen verwachtingen te voldoen? Wij gaan samen jouw paniekaanvallen, angsten of fobieën tackelen! Samen creëren wij voor jou de mogelijkheden om weer in vrijheid te leven.

Het leven is een balans tussen vasthouden en loslaten

MANAGEMENT ROUWVERWERKING

 

De meeste denken bij rouwverwerking aan emoties die we voelen als we een dierbare verliezen. Er zijn natuurlijk meer situaties in jouw leven die zorgen voor een rouwproces. Denk eens aan het verlies van een baan, of het verbreken van een relatie. Niet alleen een partnerrelatie, maar ook het verbreken van een ouder-kind relatie. Dat zorgt ook voor “kwijtraken”.

Gevoel maakt geen denkfouten

RELATIEMANAGEMENT   


Het loopt gewoon niet meer lekker tussen jullie beiden. Maakt onze relatie nog een kans? Je wilt werken aan het behoud van jullie relatie, zeker als je nog om elkaar geeft. Gaan jullie uit elkaar, maar hebben jullie kinderen en hoe verder? Duidelijkheid naar jezelf en naar elkaar is enorm belangrijk. Ik treed op als bemiddelaar om jullie relatie de juiste draai te geven.

Bel voor meer informatie Regina Voll: 06-53 86 83 20